No menu items!

lufte berthamore

Pse NATO nuk ndërhyn ushtarakisht në Ukrainë dhe parashikimi i tmerrshëm i një lufte bërthamore

Ka shumë që kërkojnë t’i japin shpjegim luftës, ndërsa më naivët pyesin se përse SHBA dhe NATO nuk ndërhyjnë ushtarakisht në Ukrainë. Intensifikimi i konfliktit në Ukrainë, me synimin e Rusisë për të “mbyllur operacionet e saj ushtarake”, ngre disa...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img