No menu items!

lotaria amerikane

Lotaria amerikane, DASH: Ja sa shqiptarë kanë aplikuar deri më tani

Llotaria amerikane ka nisur regjistrimet në datën 7 tetor  dhe do të vazhdojë të jetë e hapur deri më 10 nëntor, ora 18:00. Pjesë e aplikimeve janë bërë më shumë se 240 mijë shqiptarë. E megjithëse shifra është e...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img