No menu items!

llotaria amerikane

Edhe 9 ditë për llotarinë amerikane, ambasada jep njoftimin e rëndësishëm

Ambasada amerikane në Shqipëri, këshillon të gjithë qytetarët që duan të aplikojnë për llotari amerikane se nuk duhet të aplikojnë 2 herë pasi rrezikojnë skualifikimin. Teksa kanë mbetur dhe 9 ditë që aplikimet për llotarinë të përfundojnë, ambasada ofron...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img