No menu items!

kursi kembimit

Dollari në ‘garë’ me Lekun, vijon të forcohet ndjeshëm – Dobësohen Paundi dhe Franga

Monedha europiane nuk ka regjistruar luhatje të vlerës mëngjesin e sotëm pasi vijon sërish të blihet sikurse edhe një ditë më parë me 121 lekë dhe të shitet me 121.6 lekë. Sipas kursit të këmbimit lokal Dollari amerikan ka fituar...

Kursi i këmbimit/ Rritje e fortë e Dollarit amerikan ndërsa Paundi dobësohet

Dollari amerikan ka shënuar një rritje të fortë këtë të enjte teksa blihet mëngjesin e sotëm me 106.2 lekë dhe shitet me 107.1 lekë në raport me një ditë më parë. Paundi britanik ndërkaq ka shënuar një rënie të vlerës...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img