No menu items!

krize humanitare

OBSH shqetësohet për “katastrofë humanitare” në Ukrainë

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka shprehur shqetësim për emergjencë të mundshme shëndetësore në Ukrainë, pas pushtimit rus. “Ndërkohë që konflikti përhapet në Ukrainë, Zyra për Evropën e OBSH-së përsërit shqetësimet më të thella për sigurinë, shëndetin dhe mirëqenien e...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img