No menu items!

kriza energjitike

Kosova në krizë energjetike, Kurti: Kërkesa ka arritur pikun historik

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka folur sërish rreth krizës energjetike në vendin fqinj. Kurti ka thënë se falë shtimit të likuiditetit dhe subvencionimin e importit kanë arritur të stabilizojmë furnizimin dhe reduktimet pothuajse janë hequr. Kryeministri kosovar, përmes një postimi...

Spiralja e krizës energjetike

Kriza e energjisë, e shfaqur si një rrufe në qiell të hapur, me përmasa globale, ka prekur rëndë edhe Shqipërinë. Qeveria ka shpallur emergjencën për furnizim deri më 15 prill 2022, duke pezulluar planet e investimit të tre kompanive...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img