No menu items!

kontrolli i armeve

Biden nënshkruan ligjin për kontrollin e armëve

Presidenti amerikan Joe Biden nënshkroi të shtunën në ligj legjislacionin e parë të madh federal për sigurinë e armëve, të miratuar në dekada. Ky ligj erdhi pas vrasjeve në Texas të nxënësve të një shkolle dhe të shtënave në një...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img