No menu items!

kongres

SHBA, pritet votimi i paketave të shpenzimeve të Presidentit Biden

Dhoma e Përfaqësuesve po përgatitet të debatojë dhe votojë rreth një projektligji të rishikuar shpenzimesh sociale, prej 1.85 trilionë dollarësh si dhe një tjetër pakete ligjore mbi infrastrukturën prej 1 trilion dollarësh. Miratimi i tyre për demokratët do të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img