No menu items!

kompani

200 kompanitë me fitime më të mëdha; Koncesionet dhe ndërtimi më fitimprurëset në ekonomi

2020-a i kapi papritur bizneset, me shpërthimin e pandemisë që devijoi gjithë planet e pritshmëritë e tyre. Karantina dhe ndryshimi i sjelljes konsumatore i vunë sipërmarrjet në vështirësi. Misioni kryesor, nga rritja organike dhe zgjerimi, u bë kalimi me...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img