No menu items!

komedian

Mos e bëj armik komedianin

Nga: Lorenc Vangjeli Në fillim ishte vetëm një e qeshur. Përsëritej së paku njëherë në vit, atëherë kur në menunë e varfërisë kolektive, shtrohej edhe një pjatë më shumë dhe humori ishte kripa që ëmbëlsonte vetë varfërinë. Shndërrimi nga akt...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img