No menu items!

kesh

Berisha për përmbytjet: KESH kreu krim, nuk njoftoi që po hapte turbinat

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha ka akuzuar Koorporatën Elektroenergjetike Shqiptare (KESH) për përmbytjet në veri të vendit. Nga fshati Kuç i Shkodrës, ku vizitoi banorët e zonës, Berisha u shpreh se janë hapur portat e hidrocentraleve dhe nuk kanë...

Skandali i KESH: Zgjedh ofertën 120 000 $ më të lartë për impiantet klimaterike në HEC-e

Shpërdorimi i parasë publike nuk ka të ndalur në Korportatën Elektro Energjetike Shqiptare. Në këtë vit të vështirë për sektorin energjetik shqiptar nuk abuzohet vetëm me shitjen e energjisë por edhe me investimet. Në tenderin të mbyllur në tetor kur...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img