No menu items!

kanceri

A është Putin duke vdekur nga kanceri? Dyshimet e inteligjencës amerikane

Shtohen zërat se presidenti rus Vladimir Putin mund të jetë duke vdekur. Inteligjenca amerikane dhe ajo Ukrainase pretendojnë se ai po vuan nga kanceri i zorrëve dhe ndodhet në një gjendje aspak të mirë shëndetësore. Shërbime inteligjente kanë analizuar imazhin...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img