No menu items!

jeff bezos

Jeff Bezos: Në të ardhmen, njerëzit do të lindin në hapësirë, pushimet do t’i bëjnë në tokë

Jeff Bezos, themeluesi i Amazon dhe pronar i kompanisë amerikane të hapësirës Blue Origin, thotë se do të vijë dita kur njerëzit do të lindin në hapësirë. Jeff Bezos, i cili hapi dyert e hapësirës për publikun e gjerë,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img