No menu items!

ilir alimehmeti

Alimehmeti: Qeveria të heqë orën policore dhe të mos lejojë aktivitetet masive

Rritja e infektimeve nga koronavirusi ka shkak grumbullimet e mëdha në stadiume dhe aktivitetet e tjera me pjesëmarrje të lartë. Ilir Alimehmeti thotë për A2 CNN se popullsia shqiptare nuk e ka arritur imunitetin e nevojshëm për të lejuar grumbullime...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img