No menu items!

ide

Ideja mediokre e vettingut të politikanëve

Nga: Artan Fuga Ideja mediokre e vetingut të politikanëve Cfarë ideje mediokre, e dëmshme, populiste kjo e vetingut të politikanëve! A thua se nuk ka organe që kontrollojnë pasurinë e deputetëve dhe politikanëve! A thua se nuk ka Prokurori dhe gjykata! Nuk funksionojnë?...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img