No menu items!

hysni gucati

Gucati dhe Haradinaj dënohen me nga katër vjet e gjysmë burgim

Dhomat e Specializuara i shpallën fajtorë Hysni Gucatin dhe Nasim Haradinajn, duke i dënuar me nga katër vjet e gjysmë burgim dhe me një gjobë prej 100 eurosh. Në dënim do të llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim....
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img