No menu items!

humnere

E djathta shqiptare, buzë humnerës

Gjatë gjithë periudhës 30-vjeçare të pluralizmit shqiptar pas tiranisë komuniste më mizore të Europës lindore, partia që pretendoi më së shumti të përfaqësojë seriozisht në politikën e vendit të djathtën, konservatoren dhe nacionalisten, sigurisht ka qenë Partia Demokratike. Do të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img