No menu items!

hashim thaci

Gjyqi i pafilluar ndaj Hashimit dhe gjyqi i mbaruar ndaj Albinit

Nga: Mero Baze Hagë më 5 nëntor 2021 Ndërtesa e paraburgimit e Gjykatës Speciale për Kosovën, fshihet pas një spitali policor antinarkotikësh në periferi të Hagës dhe prej një viti është i populluar me 7 shqiptarë të Kosovës, për të cilët...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img