No menu items!

hakera

Hakerat iranianë pretendojnë marrjen e të dhënave nga sistemi “Deep See” i policisë

Hakerat iranianë pretendojnë se së fundmi kanë arritur të marrin të dhënat nga sistemi Depp See i policisë shqiptare. Në një njoftim të fundit në platformën e komunikimit Telegram, ata shprehen: “Është hapur Kutia e Pandorës, qeveritë arrogante vazhdojnë dëshpërimisht...

Hakerat nxjerrin e-mailet e kryeministrit Rama

Grupi që sulmoi portalet qeveritare ka vjedhur informacionet që janë shkëmbyer në adminstratë. Faqja e internetit, “HomelandJustice”, e cila prej disa ditësh dërgon mesazhe në formë shantazhi, ka publikuar emailet e shkembyera mes kryeministrit dhe punonjësve e qytetarëve. Një pjesë e...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img