No menu items!

grusht shteti

Grusht shteti në Sudan, arrestohet kryeministri dhe anëtarë të qeverisë

Në Sudan disa anëtarë të qeverisë kalimtare dhe udhëheqës të tjerë civilë janë arrestuar. Në mesin e zyrtarëve që janë vënë në arrest shtëpiak është edhe kryeministri Abdallah Hamdok.  “Ata janë çuar në një vend të paidentifikuar“, tha në një...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img