Wednesday, June 7, 2023

fuqi

Gjermania drejt shndërrimit në fuqi të madhe ushtarake

Kthesa historike në politikën e jashtme dhe të sigurisë të Gjermanisë është kthesë drejt Evropës dhe Perëndimit, jo mbyllje në vete. Opinioni publik në Gjermani e mbështet fuqimisht këtë shndërrim, shkruan Auron Dodi. Pakgjë konkrete ta sugjeronte këtë kthesë historike të politikës...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Lionel Messi trasnferohet te Inter Miami

Lionel Mesi ka zyrtarizuar të ardhmen e tij, që nuk do të jetë përsëri te Barcelona, por as te...
- Advertisement -spot_img