Wednesday, June 7, 2023

fizike

(Pa)siguria fizike në punë

Nën optikën e një viti pandemik, theksi i sigurisë në vendin e punës u përqendrua në distancim shoqëror dhe larjen e rregullt të duarve. Por, ndërsa duart e pastra do t’ju ndihmojnë të shmangni koronavirusin, kjo metodë nuk është...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Hidhet në erë me eksploziv bankomati në Shkup

Një bankomat në komunën “Butel” të Shkupit në Maqedoninë e Veriut është hedhur në erë me eksploziv. Sipas ministrisë së...
- Advertisement -spot_img