Wednesday, June 7, 2023

financa

Vëmendja e financave publike duhet të kthehet drejt uljes së borxhit

Intervistë me Guvernatorin e Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko Ekonomia shqiptare do të vijojë të rritet edhe gjatë vitit 2022 e në vazhdim, ndonëse norma e rritjes pritet të reduktohet disi dhe të kthehet në linjë me faktorët themelorë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Lionel Messi trasnferohet te Inter Miami

Lionel Mesi ka zyrtarizuar të ardhmen e tij, që nuk do të jetë përsëri te Barcelona, por as te...
- Advertisement -spot_img