No menu items!

eurobond

Eurobondi 650 milionë euro i Shqipërisë mes suksesit dhe rezervave, fqinjët me interesa më të mira

Shqipëria mbylli të enjten e shkuar daljen e saj të pestë në tregjet e kapitalit për një emetuar një Eurobond. Edhe pse synimi ishte që të sigurohej një borxh në vlerën 700 milionë euro, sikurse ishte deklaruar nga qeveria...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img