No menu items!

eric adams

Kryetari i ri i Nju Jorkut dëshiron të paguhet me bitcoin

Eric Adams, kryetar i zgjedhur i qytetit të Nju Jorkut, tha se dëshiron që tre çeqet e para të pagesës t’i marrë në bitcoin. Ish-kapiteni i policisë u zgjodh këtë javë dhe do të marrë detyrën në fund të mandatit...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img