No menu items!

enveriste

Profecia e ambasadores së SHBA dhe ‘enveristët’ e vërtetë të Shqipërisë

Nga: Mero Baze Botimi i fotografisë së Sali Berishës në odën e pritjes së Enver Hoxhës, i përngjan një eksperimenti social, që na e bën më të lehtë të kuptojmë se kush është Partia Demokratike, kush janë mbështetësit e Berishës...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img