No menu items!

emer

Facebook ndryshon emrin në Meta

Facebook ka njoftuar se emri i ri i kompanisë do të jetë Meta. Ndryshimi nuk do të aplikohet në platformat individuale sikurse Facebook, Instagram dhe Whatsapp, por vetëm në kompaninë amë që i ka në pronësi. Kompania, e cila bërë të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img