No menu items!

e-maile

Hakerat nxjerrin e-mailet e kryeministrit Rama

Grupi që sulmoi portalet qeveritare ka vjedhur informacionet që janë shkëmbyer në adminstratë. Faqja e internetit, “HomelandJustice”, e cila prej disa ditësh dërgon mesazhe në formë shantazhi, ka publikuar emailet e shkembyera mes kryeministrit dhe punonjësve e qytetarëve. Një pjesë e...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img