No menu items!

dekretim

Gjykata e Lartë bëhet me 11 anëtarë/ Meta dekreton Gentian Medjan

Presidenti Ilir Meta ka dekretuar emërimin e Gentian Medjas si gjyqtar pranë Gjykatës së Lartë. Në një njoftim për shtyp presidenca ka njoftuar se Meta ka administruar propozimin e KLGJ më datë 2 Mars dhe pasi ka shqyrtuar të...

Meta dekreton ligjin për parandalimin e pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit

Presidenti i Republikës, Ilir Meta, ka dekretuar me shpallje: Ligjin nr. 120/2021 “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 9917, datë 19.5.2008, “Për parandalimin e pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit”, të ndryshuar”. “Ndryshimet në këtë ligj synojnë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img