No menu items!

cari

Vladimir Putin, si ndryshoi cari “i çmendur” pas pandemisë

Pika e kthesës ishte në fillim të vitit 2020 kur Putini modifikon Kushtetutën dhe e bën veten në mënyrë efektive president të përjetshëm: ai mund të shtrembërojë rregullat sipas dëshirës dhe kjo ndryshon psikologjinë e tij. Mënyra se si...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img