No menu items!

barinj

Nuk janë zhdukur barinjtë, janë zhdukur tufat

Nga: Mero Baze Ministria e Bujqësisë është bërë virale në rrjet për shkak të konteksti komik me të cilën u përpoq të zgjidhte një problem që në fakt po kthehet në tragjik dhe që është zhdukja e tufave malore . Në...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img