No menu items!

australi

Shkencëtarët australianë zbulojnë një objekt “të frikshëm” në Rrugën e Qumështit

Shkencëtarët australianë thanë se kanë zbuluar një objekt rrotullues të panjohur në Rrugën e Qumështit, në galaktikën ku gjendet sistemi ynë diellor. Ata pretendojnë se një objekt i tillë nuk është zbuluar më parë. Objekti – që fillimisht u zbulua...

Australi, mijëra protestues kundër vaksinimit të detyrueshëm

Australia është përfshirë nga protestat kundër masave anti-Covid. Rreth 20,000 protestues u mblodhën në Melburn për të kundërshtuar vaksinimin e detyrueshëm dhe pasaportën shëndetësore . Protestuesit kërkuan shkarkimin e kryeministrit të Viktorias, Daniel Andrews. Demonstrata të tilla kanë vazhduar për...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img