Wednesday, June 7, 2023

argjentina

Ngrohja globale: Dallimi mes 1.5 dhe 2 gradë Celsius

Reuters Në samitin e klimës të Kombeve të Bashkuara që po mbahet në Glasgou të Skocisë, liderët botërorë kanë theksuar pandërprerë nevojën për të kufizuar ngrohjen globale në 1.5 gradë Celsius. Marrëveshja e Parisit e 2015-ës i detyron vendet të kufizojnë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img