Wednesday, June 7, 2023

ambasadore

Skuthi dhe ambasadorët

Në fjalorin e gjuhës shqipe fjala “skuth” ka shpjegimin më të shkurtër! Në fakt është logjike. Nuk duhen shumë fjalë! Për korrektësi po e shkruajmë shpjegimin: Skuth: Ai që i fsheh veprimet e qëllimet e veta dhe që paraqitet ndryshe nga...

Erdogan kërkon shpalljen “non grata” për 10 ambasadorë të perëndimit

Presidenti Rexhep Tajip Erdogan ka urdhëruar që të shpallen “non grata” 10 ambasadorë të cilët kanë kërkuar lirimin e aktivistit, Osman Kavala. Sipas Erdogan për 10 ambasadorët ka urdhëruar Ministrin e Jashtëm që të merret menjëherë me shpalljen e tyre...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img