No menu items!

admirim

Napoleon Bonaparti: Shqiptarët, komb trim dhe të palëkundur (Dokumenti)

Napoleon Bonaparti, në letrën e 16 Gushtit 1797 dërguar pashait të Shkodrës (Ibrahim Pashë Bushatit, djalit të Mehmet Bushatit) shpreh admirimin dhe mbështetjen e tij për shqiptarët. Shkrimi gjendet në faqen n° 499 të dokumentit me titull “Œuvres de Napoléon...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img