No menu items!

84 milion vjet

Toka dhe “udhëtimi” i saj i pjerrët 84 milion vjet më parë

Nga Sience Alert Rrotullimi i herë pas hershëm mund të anojë apo zhvendosë planetët dhe hënat e tjera në lidhje me akset e tyre, por nuk është plotësisht e qartë se sa shpesh kjo i ka ndodhur Tokës. Një studim i...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img