No menu items!

30 milion euro

Paketa Fiskale, 30 mln euro kosto tek biznesi dhe qytetarët

Propozimet në Paketën e re Fiskale 2022-2025 synojnë të rrisin të ardhura shtesë në rreth 3.6 miliardë lekë (30 milionë euro), të cilat më së shumti do të merren mbrapsht nga sektori i bujqësisë, i cili aktualisht vuan nga...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img