Wednesday, June 7, 2023

290 milion vjecar

SHBA, gjendet skeleti 290 milion vjeçar

Një skelet i rrallë është gjetur në Parkun Kombëtar “Canyonlands” të Jutas, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ai është gjetur në fund të një shkëmbi dhe sipas paleontologëve, është afërsisht 290 milionë vjet i vjetër. Skeleti kërcënohej nga erozioni me...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Lionel Messi trasnferohet te Inter Miami

Lionel Mesi ka zyrtarizuar të ardhmen e tij, që nuk do të jetë përsëri te Barcelona, por as te...
- Advertisement -spot_img