No menu items!

20 vjet

20 vjet me Euron, si nisi epoka e monedhës europiane në Shqipëri

Megjithëse në fillim të viteve 2000 ishin licencuar tashmë disa banka të tjera tregtare me kapital të huaj, pesha e tyre në treg ishte ende shumë e vogël dhe Banka e Kursimeve ishte dominuese në treg. Bankës me kapital...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img