Wednesday, June 7, 2023

11 vende

11 vende të BE-së heqin të gjitha kufizimet e COVID për udhëtarët

Udhëtarët e vendeve jo anëtare të Bashkimit Europian mund të hyjnë në këto 11 vende pavarësisht statusit të vaksinimit, raporton SchengenVisaInfo. Me përmirësimin e situatës së COVID-19 dhe numrin e lartë të vaksinimit, disa vende Evropiane kanë hequr të gjithë kufizimet...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img