Sunday, February 25, 2024

Shpërthimi i vullkanit Marapi në Indonezi, shkon në 22 numri i të vdekurve

Të paktën 22 persona kanë humbur jetën si pasojë e shpërthimit të vullkanit Marapi në Indonezi, ndërkohë që vazhdojnë kërkimet për një person të zhdukur.

Qindra anëtarë të ekipeve të shpëtimit janë mobilizuar për kërkimin, i cili vazhdon në kushte të vështira për shkak të motit të keq dhe hirit që vazhdon të dalë nga vullkani.

Të paktën 22 persona kanë humbur jetën si pasojë e shpërthimit të vullkanit Marapi në Indonezi, ndërkohë që vazhdojnë kërkimet për një person të zhdukur.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

LAJME TE TJERA

Më SHUMë