No menu items!

votime

Serbët nga Kosova shkojnë në Serbi për të votuar

Qytetarët serbë nga Kosova po shkojnë në Serbi për të votuar për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare serbe, të cilat po mbahen më 3 prill. Kjo pasi, Qeveria e Kosovës për herë të parë nuk lejoi mbajtjen e zgjedhjeve serbe...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img