No menu items!

vize

OKB kundërshton vendimin e Estonisë për ndalimin e vizave për rusët

Organizata e Kombeve të Bashkuara (OKB) ka reaguar ndaj vendimit të Estonisë për të ndaluar lëshimin e vizave Shengen për shtetasit e Rusisë dhe ndalimin e hyrjes së tyre në vend. Zëdhënësi i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së tha se...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img