No menu items!

sekretar

Çfarë fshihet pas lajmit të Edi Ramës në krye të NATO-s?

Cicërima në twitter e “studiueses gjermane” Suzana Starikov, siç pritej, është përceptuar krejt në mënyrë sipërfaqësore nga opinioni publik në Shqipëri. Mediat pro dhe kundër Edi Ramës, janë marrë vetëm me pjesën e entuziazmit apo pezmit që kryeministri shqiptar është...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img