No menu items!

salla

Basha nuk kishte as kuorumin për Kuvendin, në sallë vetëm 1958 karrige

Syri Televizion, faktoi me prova mashtrimin e Lulzim Bashës dhe Jemin Gjanës, për numrin e delegatëve, në kuvendin e 18 dhjetorit. Ndërsa Basha pretendon se në sallë, ishin 5004 delegatë, Syri TV, numëroi live karriget e sallës, të cilat...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img