No menu items!

proces i qete

Procesi zgjedhor në Maqedoninë e Veriut vlerësohet i qetë

Në Maqedoninë e Veriut raundi i dytë i votimeve për zgjedhjen e 44 kryetarëve të komunave po zhvillohet në atmosferë të qetë dhe probleme, bazuar në të dhënat e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ). Kryetari i Komisionit, Aleksandar Dashtevski,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img