No menu items!

oliver varhei

Varhelyi kundër ndarjes së Shqipërisë nga RMV-ja për negociatat

Komisioneri i Bashkimit Europian për Zgjerimin dhe Fqinjësinë e Mirë, Oliver Varhei ka vlerësuar rolin e Shqipërisë në Këshillin e Sigurisë, për luftën ne Ukrainë, duke theksuar se vendi ynë është treguar një aleat shumë i rëndësishëm. "Diskutuam për Luftën...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img