No menu items!

nena heroine

‘Nëna Heroinë’, Putin: 16 mijë dollarë për gratë që lindin 10 ose më shumë fëmijë

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin ka rikthyer titullin “Nëna Heroinë” për gratë që lindin dhe rrisin dhjetë ose më shumë fëmijë. Putin nënshkroi një dekret të hënën për titullin “Nëna Heroinë”, të cilin udhëheqësi sovjetik Josef Stalin e vendosi për...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img