No menu items!

monte nuovo

Monte Nuovo, vullkani i fjetur që mund të shkatërrojë Evropën

Në kohërat e lashta shpërthimet e vullkaneve ishin mjaft të shpeshta në të gjithë botën, dhe një katastrofë natyrore, të cilës njerëzit u detyruan t’i përshtateshin. Shumica e shpërthimeve të vullkaneve ishin të një shkallë të vogël, dhe të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img