No menu items!

Milorad Dodik

Dodik për referendumet: Rusia ka kërcënuar integritetin territorial të Ukrainës

Anëtari serb i presidencës së Bosnje Hercegovinës dhe lideri i Aleancës së Social-Demokratëve të Pavarur, Milorad Dodik, deklaroi se Serbia duhet të ketë qëndrim në lidhje me referendumet në Ukrainë të organizuara nga Moska, sepse mbron integritetin e vet. Sipas...

Republika Srpska po shkon drejt pavarësisë, thotë Milorad Dodik

Anëtari serb i presidencës së Bosnje Hercegovinës dhe lideri i Aleancës së Social-Demokratëve të Pavarur, Milorad Dodik deklaroi se Republika Srpska po shkon drejt pavarësisë së saj. “Mund të mos jetë e mundur në këtë moment, por duhet të punojmë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img